вівторок, 3 квітня 2012 р.

щоб пам"ятати

Ось так по-робочому назву цей пост. Нещодавно проситала одну цікаву статтю щодо скрапу, скоріше огляд для початківців. :)
Для вас, я не думаю, що буде новим ім"я Євгеніїї Петцер. Вона, як на мене, мега-дизайнер і супер стильний майстер. Нещодавно вона зробила огляд для початківців- про папір, стиль, композицію. Там небагато слів, але які змістовні. Після прочитаного я, чесно кажучи, боюсь за щось братись. Постійно роздумую а чи не буде це простою аплікацією?! Ось так зробила, щоб запам"ятати собі на майбутнє, але кому цікаво можете глянути ось тут. Я задумалась, а хто зі мною ще? :)
Вдалого і плодючого вам тижня!

4 коментарі:

  1. Мені сподобався Женін пост, люблю дуже її роботи і погоджуюсь що намагання зробити роботу дешевою інколи і виглядає як аплікація )))
    я спочатку і сама купляла різні дитячі наклеки.квіточки весільні, таке кружево незрозуміле ))) але всім тепер бавиться донечка )) то все приходить з часом, і спробами ))
    і знаю одну чудову майстриню, яка не маючи ніяких особливих матеріалів - паперу і.т.д/ ,багато декору вона робить сама, але роботи її просто фантастичні )) http://lorrika.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Оксанко, класні роботи в тієї майстрині!

    ВідповістиВидалити
  3. Стаття цікава, але прочитати б мені її швидше) А, так я все вже пройшла... як кажуть, навчилася на своїх помилках))) А, Надя Лорі, просто суперова майстриня))))

    ВідповістиВидалити
  4. да, интересная статья, но опять-таки - для начала сойдет то, что под рукой, а определившись со стилем и набив руку, можно тратиться на дорогое... потом чувствуешь разницу ))
    и заглядывай на мою конфетку ))
    http://olyasunshine.blogspot.com/2012/04/1.html

    ВідповістиВидалити