суботу, 4 лютого 2012 р.

Привіт, мої любі!

Привіт-привіт, привіт, мої любі! Як я за вами вже скучила! Нічого не показувала, але читала вас, чесно-чесно. Пам"ятаєте м/ф "Каникули в Простоквашино"? Так і я, як мама дяді Феді можу сказати, як ви змінилися- скільки хорошого та гарного зробили! Які ви молодці!
А-я? Я звикаю до життя мами в післядекретний період. ;) Купа роботи, яку ніхто протягом 2,5 років не робив, точніше робив, але купу таких ляпів налишав, що, навіть, соромно про таке говорити. Вдома хатня робота лишається на вільний час після роботи, а який він може бути вільним при 8-год робочому дні і відводом і приводом дитини з садочка? ;) Елемент і частинка творчості та поривів душевних відкладаються на пізніше. Нічого. Розгребуся і повернуся, хочу якіснішою і творчішою, якщо так можна сказати. :)
Ось у нашої виховательки був День народження. Ми з доцею вирішили зробити їй листівку. Реально робили вдвох, бо тільки в такому випадку, вона давала її робити. В нас загострюється криза 3-х, то все навкруг її і все повинно бути тільки по її. :) Так от. Наша вихователька жіночка дуже хороша, приємна, інтелігента і своєрідна при тому всьому. Тому завданням було зробити приємне, незвичне і разом з тим не образити. :) Вся справа в тому, що І.О.(ім"я виховательки) не хоче навантажувати своїм святом інших і не дуже, точніше зовсім, любить помпезні привітання.  Так от подивіться на наші старання-дивні і не зовсім звичні, проте хочеться ваших відгуків.
Ось такий вигляд наша листівка мала при іншому світлі. Криво та косо, бо все робили вдвох. Вибачте, нам і кривизну до того всього.
Дякую дуже Марині та Наталі, я й досі використовую цукеркові матеріали та новоподарований штамки. Дякую вам, дівчатка.
Цьом-цьом, мої хороші.

9 коментарів:

  1. для початку про листівку: не знаю, як її сприйняла І.О., але мені вона сподобалася! Дуже -чесно-чесно ;) А якщо ще врахувати, що робили ви її удвох, то ціни їй немає!!!
    А про післядекретний розбір купи всякого наломаного на роботі я боюся і згадувати... Але у мене ще мінімум 2 роки удома))) Все налагодиться ;)

    ВідповістиВидалити
  2. І мені сподобалася листівка... від неї віє французькими фільмами... чомусь у мене саме такі асоціації) Надіюсь виховательці сподобалось, тим більше що часточку своєї душі в неї вклала і маленька вихованиця))

    ВідповістиВидалити
  3. ах Париж.. листівочка дуже гарна

    ВідповістиВидалити
  4. Валюш, чудова листівка!!! така спокійна і мрійлива ))
    я умаю виховательці сподобалось!!! тим більше це донечка допомагала робити!!

    ВідповістиВидалити
  5. Донечка, молодчинка, що допомагала) Мене, ще чекає вихід на роботу і все решта... аж страшно)
    Листівочка суперова, молодці) І.О має оцінити ваші старання)

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, дівчатка. Казала, що приємно.
    Не уявляєте, які мені приємні ваші відгуки.

    ВідповістиВидалити
  7. Привіт! Заходь до мене в гості за нагородою!)
    http://blacula-scrap.blogspot.com/2012/02/7.html

    ВідповістиВидалити
  8. Так з помічницями весело працювати, та вчителька повинна бути задоволеною, це ж її учениця старалась!

    Я також маю для тебе нагородку http://madebyvalentynka.blogspot.com/2012/02/blog-post_25.html

    ВідповістиВидалити