середу, 2 листопада 2011 р.

Happy Day

Ще один осінній день і ти розумієш, що він наближає цю осінь до кінця, не тільки цю осінь, а й цілий рік впевнено крокує до свого логічного завершення. Не вс ще звершилось, не все із запланованого збулось, але ж більшість-таки збулась! Це так прекрасно, коли мрії збуваються. Коли людин навколо щасливі та задоволені. Про що люблять найбільше мріяти люди: хто про щастя, хто про здоров"я, ну, а хто про гроші. Так-так, про них теж мріють. :) Але більшість людей мріяла, мріє і буде мріяти про подорожі, про приємні враження, які чекають тебе від тієї чи іншої мандрівки. Саме дух авантюризму наповнює нас перед самим початком подорожі, а от по її завершенню відчуваєш таку приємну насолоду втомою, втомою від побаченого-почутого-прожитого. Хіба оцей день не щасливий? :) Цьому дню присвячую свою листівку, яку й начеру "Happy Day".:)
традиційно два фото. Денне освітлення і зі спалахом.


А тепер до вас питання, мої майстриньки, як краще напис зробити 1)коричневим чи чорним?2) від руки чи надрукованим? Він має бути на тегові. Дуже вдячна за ваші поради.
Дякую, що завітали. Я вас люблю. Цьом-цьом.

5 коментарів:

  1. А де власне там іще має бути запис? Там уже стільки англомовних слів, що україномовний запис буде явно зайвим. то моє імхо

    ВідповістиВидалити
  2. цікаво вийшло і оригінально )))
    і я хотіла спитати який саме напис ти хочеш і куди?

    ВідповістиВидалити
  3. Дівчатка, саме англ. Happy Day на отой тег з імп.короною чи не варто зовсім?

    ВідповістиВидалити
  4. сонечко, я б вже не добавляла нічого )) як на мене зараз в самий раз ))

    ВідповістиВидалити
  5. ні, не треба напису) ти ж всередині будеш підписувати? от і напишеш, що треба, а зверху нічого не додавай. імхо)

    ВідповістиВидалити