понеділок, 21 листопада 2011 р.

Лінь, всепоглинаюча лінь...

Ех, дівчата, лише тут можу признатись і лише вам вперше говорю відкрито-я трохи ледачкувата. Трохи -це применшення. :) На одному батьківському форумі, звідки більшість майстринь переїхала у блогове життя ;), є одна матуся, якої нік так і звучить-Лінтьяйка. Напевно, це про мене також. Хочу трудитися акі пчела, хочу щось робити, а потім-бац-натхнення нема і ще чогось там. Правда ж, що ми завжди собі "відмазки" придумуємо, а потім свято у них віримо. :)
Так от наслідком моєї лінивої фантазії стала така листівочка. Простенька-простенька. Але... Ця листівка для хорошої людини, в якої минулої п"ятниці був День народження. В силу моїх декретних обставин ми спілкуємось мало, але хочу при нагоді цього тижня привітати. Тому хотілось якусь скромну, але зі смаком і натяком на День народження.
Як вам моя лінива листівочка? Що скажете про неї? :)



Дякую, що зайшли. Знову цьом-цьом.

6 коментарів:

  1. Чудова листівочка, така тепло-святкова і смачненька :))

    ВідповістиВидалити
  2. Валентино, чудова листівочка, і зовсім не лінива !!!А може то не лінь , а такі обставини , осінь, понурі дні, одноманіття- і тому й не хочеться творити.Але це скороминуче !!!Після таких застоїв приходить шаленне натхнення , в наслідок якого виникає шедевр за шедевром !!!

    ВідповістиВидалити
  3. Ой.. ти наче сестра-близнюк)) Я ну дууууже лінива, постійно придумую собі різні відмазки і переконую себе та інших, що це поважна причина))

    П.С. А листівочка солоденька)

    ВідповістиВидалити
  4. У тебе гарно виходить лінуватися! Продовжуй в такому ж ракурсі!!!!!

    ВідповістиВидалити
  5. ))) то напевно більшість з нас така ))) а зараз ще й погода сприяє )))
    гарна листівочка, тепла і душевна ))

    ВідповістиВидалити