вівторок, 22 листопада 2011 р.

Флешмоб від Оксанки! :) "Асоціації"

Ось і я перейняла естафету флешмобу від Оксанки, в гру"Асоціації" побавитись вирішила. :)
Дитинство? Ні, скоріше очікування дива і прагнення святкового настрою у повітрі спонукали долучитись. :) Ну, хочеться-хочеться чогось для душі. ;)
Так от: слова від Оксанки-Зірочки:
1.Свято
2. Дощ
3. Щастя
4. Ностальгія
5. Дим
6. Весна
7. КОхання 

1.Свято-свято, чомусь найперше, що приходить в голову, то це Новий рік, зелена ялинка,ні радше сосна, запах хвої, тепле світло і щаслива та задоволена родина. Хіба це не щасливе свято? :)
2.Дощ-сірий, але теплий, літній, самотня дівчина під парасолькою, ховає свої сльози під дощем.Сіро-прозора картина. Якось так.
3.Щастя-донечка, самореалізація, чомусь ще щастя в мене асоціюється із літом і купою квітів, медово-свіжого аромату. Обов"язково тепле відчуття того запаху наповнює душу і зараз. Щаслива, напевно, все ж таки. :)
4.Ностальгія-молодість-юність, весна, березень-квітень, улюблена подружка і ніяких напрягів. :) Її дуже часто у мене викликають пісні Науса і "Город золотой" "Акваріума" :)
5.Дим-осінь, запах паленого листя, гіркуватий присмак виникає в роті при смакуванні цього слова.
6.Весна-початок нового етапу, пробудження природи і почуттів. Оновлення усього. Обов"язково, ніжнозелено-проліскова картина з"являється в уяві. День народження. :)
7.Кохання-чоловік.Романтика,квіти, приглушено-червоний колір оксамиту або троянд.Смак шоколаду-солодко-гіркуватий, смачний, пахучий і надихаючий. :)
Ось саме такі слова з"являються в уяві при читанні цих слів.
Дякую, Оксаночко, за привнесену теплоту у осінній вечір.
А хто хоче ще?

2 коментарі:

  1. Так чудово ти все написала ))) примні спогади нахлинули правда?
    чудово що в голову приходять зразу хороші думки )))

    ВідповістиВидалити