понеділок, 21 листопада 2011 р.

Мої "в"язалки"

Як говорить назва мого блогу, то тут можна знайти все, що моя душа хоче і бажає, а також те, що роблять мої руки. :) Так от покажу вам вперше, мої хороші, мої в"язалки. Нещодавно вив"язала я доні жилеточку. Хотілось гарненьку, м"якеньку і щоб, як кіндер три в одному. ;)

Вийшло в нас ось що. Та ще й признаюсь, недорого вийшло. Один моточок ниток і улюблена жилеточка для доні! Ми тепер тільки в ній в садочок ходимо. :)

















Дякую, що завітали. Цьом-цьом.

6 коментарів:

  1. Люблю жилеточки ))) і тим більше зв"язані мамою ))) в мене в дитинстві( та й зараз )) ) багато речей є які в"яже мама і аме в ни тепло і затишно )))
    Бажаю щоб і у твоєї донечки це була сама улюблена жилеточка)) чудово вийшло видно що ти це робила з любов"ю ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Стільки красивих плетив! Дуж гарнюня жилеточка!

    ВідповістиВидалити
  3. і мені подобаються жилеточки, а ця й поготів!!!! Шкода, що я в"язати не вмію(

    ВідповістиВидалити
  4. Алінко, насправді вона не складна. Просто часу мало було-ввечері доня взагалі не дозволяє мені нічого робити. Напевно, криза 3-х років починається? На все кричить "Мій!" "Я клєй-клєй!" Тому мало творю. ;) Залишається день.

    ВідповістиВидалити
  5. Гарна жилетка, мабуть, тепленька...
    Я колись один раз в житті вив"язала светра для свого коханого !!!До цих пір пам"ятаю той урочистий момент приміряння кофти-голова з превеликими зусиллями ледь влізла в той "шедевр", а рукави виявилися ттаааааааакими довжелезними...Загалом, з того моменту я зав"язала з в"язанням:))

    ВідповістиВидалити