середу, 30 листопада 2011 р.

Спроба №2. Продовження

Привіт, мої хороші!
Сьогодні я до вас із продовженням попередньої теми. :) Так-так, покажу, так сказати, "внутрєності" свого блокнотика. Може, трохи і розчарую вас ними. Але такими вони вже є і цього не зміниш. :) Як кажуть, приймай мене таким, як я є. ;) Ну що ж почнемо?!
Сам блокнот складається із трьох частин, зшитих аркушів паперу, розділених пластиковими сторінками і скріплені ці три частини між собою ще й кільцями, як кажуть наші сусіди "для пущей надёжности" :) А мало що?
Отже, розділ перший "Твій час". Він призначений для різноманітних ділових записів. Якогось поточного планування, важливих нотаток і тому подібне.
Але майбутня господиня сама може визначити спосіб і зміст використання цієї частини. :) Ще хочу додати, що оскільки цей блокнто бере участь у завданні "Дарите женщине цветы", то усі пластикові розподілювачі прикрашені такими собі картинками із зображенням квітів і написи також хотілось зробити і стилі "журналінг", але бачу, що у мене ця спроба дуже закульгала, а точніше не вдалась. Маємо те, що маємо. :)

Розділ другий призначається для записів господиньчених мрій, бажань, задумок, того всього, що хочеться і потрібно детально описати, а потім тільки втілити в життя, "Твої мрії". :)Надіюсь, що такий дизайн для оформлення і опису мрій не тільки не зашкодить, а іноді навіть підштовхуватиме до створення і народження нових задумів. :)
Але похмура кіровоградська погода не дає змоги, навіть на балконі зробити вдале фото. :(

Розділ третій, завершальний, або скажімо у нашому випадку фінішний. :) Це симбіоз двох попередніх-тобто реально запланованого і реально омріяного, тобто підсумовуючий-"Твій вихід". Тут можна записувати не лише те, що вдалось і зробилось, а, навіть, деякі нотатки-висновки на майбутні  рази, що вдалось, а над чим треба попрацювати. :)
А взагалі-то цей записник господиня зможе використати на власний розсуд і записувати туди все, що захочеться і забажається. Адже життя триває і не дарма ж воно гуд.
Ось таким виявився мій записник. А вам дуже дякую за витримку і підтримку. Дякую, що завітали. Цьом-цьом.

7 коментарів:

  1. Мені подобається ))) цікаві і оригінальні назви розділів!
    впевнена що власниця цього блокноту буде задоволена ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Ну ти і молодчика) Гарний вийшов блокнотик...стильний і оригінальний)

    ВідповістиВидалити
  3. Валюша, не засмучуйся) Завдань є море) Тому не зациклюйся на них... у мене теж спочатку так було) Не завдання голоне) Вище носа)

    ВідповістиВидалити