вівторок, 2 квітня 2013 р.

Три питання...на засипку ;)

Беру участь в марафоні-естафеті, можна сказати, що флешмоблю. :) Але ж наша рідна назва, точніше не стільки рідна, а стільки звична-естафета! Значить естафетлю! ;)
Одна гарна і талановита дівчинка, по сумісництву моя тезка, Valentynka запросила мене до цієї естафети, тому активно і охоче прийму в ній участь.

1.  Хто Ви за професією, чи ким працюєте?? Як це поєднується і як сприймають Вашу творчість на роботі??
2. Чи творите Ви для себе?? З самого початку процесу задумуючи цю річ для себе.
3. Як Ви бачите себе та своє хоббі років так через 15-20??


Так от почнемо як завжди-з самого початку. :)
1. За професією я викладач, але працюю не за нею, хоча й у вузі. ;) Поєднання вдається дуже важко, бо працюю з 8.00 до 17.00, але в свою чергу є накладкою, бо у світловий час я працюю і останні мої коробушечки ніхто так і не побачив-я їх робила якраз для колеги, а вечірні фото не люблю. Частково відповіла й другу частинку питання.:) Мої колеги кажуть, що гарно, але не всі цінять такі роботи, бо реально не знають їхню вартість. Лише молода частинка мого колективу адекватно сприймає ці роботи. Тому якесь не дуже поєднання роботи та хобі, хоча й пишу зараз, на роботі.
2. Найчастіше я творю для себе та своїх рідних. :) Перші листівки робила для мам, своєї та чоловікової, потім для чоловіка, а вже потім для колег. :) Є такі речі, що робиш ніби й для себе, а потім просто даруєш. Людям потрібно приносити позитив в життя! :) Нехай і такий, який вмію робити я.
3. Якщо здійсняться мої найзаповітніш мрії, то моє хобі буде моїм хобі, просто на іншому якісному рівні. Я люблю різноманітні папірчики та їхнє поєднання! Значить, це відчуття залишиться зі мною назавжди. Як прибуток, навіть, найвдаліший якісний мій розвиток не призведе до комерцізації мого захоплення. :)
Дякую, Валентиночко, за такі цікаві питання. в свою чергу хочу запитатию свою землячку Юлю, вона ж Мрия,
1. Ти-майстриня не скрапниця, а вишивальниця, але  як ти ставишся до різноманітних скрапових речей? Чи є в тебе альтер-скрапові предмети інтер"єру?
2. Коли ти виявила свою любов до вишивки? Як ставляться твої найближчі люди до такого захоплення?
3. Які в тебе творчі плани? Що є таке чому б ти навчилась?
Дякую усім-усім хто мене прочитав. Цьомчики вам та гарного дня!!!

6 коментарів:

  1. Цікаво було дізнатися трішки про тебе)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую. Коли що заходьте, радо відповім на ще щось. :)

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо за вопросики!!!! И приглашение к участию!!!! В ближайшее свободное время отвечу на вопросы и передам эстафету!!!!
    А на счет вопросиков... Вы из Кировограда? В каком вузе работаете, если не секрет? Да, вы правы, многие на работе не понимают труда и то, что в работы вложена душа, сомнения, идеи... Да и стоимости материалов не могут себе представить... На первой моей работе было много женщин, и большая часть из них вышивали или вязали, поэтому я легко носила, показывала, а вот на новой работе одни мужчины, а что им показывать... Не показываю, конечно, а так иногда хочется мнения со стороны... В каждой работе свои прелести, но от коллектива зависит очень много и так приятно, когда есть хоть несколько единомышленников! А всем все-равно никогда не угодишь - не стоит и стараться... Показывайте и дарите тем, кто ценит труд и искренне радуется! Удачи и вдохновения!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, мешкаю в Кіровограді. Без секрету-працюю в педагогічному вузі, який 6 років тому закінчила. :)
      А ти залізничниця-так, наскільки я зрозуміла. :)
      Якщо щось ще цікаво, питайте-відповім. :)

      Видалити
  4. А я 5 лет назад закончила КИСМ, живу в Знаменке, но в Кировограде бываю часто, да, работаю на железной дороге в энергетике.

    ВідповістиВидалити
  5. гарні відповіді! цікаво було почитати) я, відколи почала творити, на усіх роботах шось творю)) то вирізаю то клею, то вишиваю на робочому місці))

    ВідповістиВидалити