суботу, 29 грудня 2012 р.

Передноворічне...

Привіт.
Вибачте, що надзвичайно довго мовчала і нічого не давала про себе знати. Але періодично я заходила і читала усіх цікавих і талановитих майстринь. :) Дівчата, я вами щиро захоплююсь-ви надзвичайні! Бо лишень надзвичайна людина може встигати робити все. :)
А я... Я теж щось періодично робила. щоб не втрати вміння, тобто м'язової пам'яті рухів із специфічними та милими серцю предметами. Тільки шкода, що фотографувала мало. Є як каже моя доня "Бо", що не дозволяє нічого толком й зробити. Оці осінньо-зимові години, коли щось зробив,але сфотографувати не можеш, "Бо" освітлення погане, фотик мильниця. Одним словом поганий той чоловік "Бо".
В основному робила щось для хороших людей. Коробочку робила для рукоділля. але фото не маю. Не додумалась, якось так.
Потім робила ще листівки для також хороших людей. Але фото однієї з них-таки є. :)
Може не настільки вдала, але є.
Листівка-конверт для дівчини із найкращими побажаннями швидкого здійснення мрій. :)
Ось такою вона в мене вийшла і все символічне в ній. :)
А ще нещодавно виграла в АТС-халяві за народними мотивами. Класна АТСочка мені прийшла із потрібним крамом від талановитої майстрині.
Мар"яночко, вибачте, що не відразу прозвітувала. Я все отримала і дуже задоволена. Дякую Вам. :) а ви, мої любі відвідувачі, спробуйте заглянути в цей цікавий маленький світ, але великого СКРАПУ! Нізащо не пожалкуєте, я вам це обіцяю!
 На цьому все. І в цьому році, і з цим постом. :)
від щирого серця вітаю вас з наступаючими святами. Бажаю здійснення найпотаємнішого і найзаповітнішого, а також міх здоров'я  яке повинно бути завжди з нами- і в радості, і в горі! Цьомчики усім і амурчики тим, то насмілився все це прочитати! Дякую вам і люблю.

2 коментарі: