вівторок, 29 травня 2012 р.

Будь щасливою...

Привіт, мої любі!
Нещодавно, а точніше сьогодні останній день подання, у скетчах стартував один досить цікавий скетч. Правда ж, тут фантазія може тааак розгулятись, а ще такі надихаючі роботи дизайнерів, що не можна пройти мимо і нічого не сотворити. :) А ще в одному ну дуже цікавому челендж-блозі Свободное творчество 21 травня розпочалось завдання "Право вибору". де можна обирати. на власний розсуд, діагональ, або ж вертикаль. Я обрала вертикаль, де обов"язковими елементами є, ну тепер самі гляньте...

 Так от мені чомусь захотілось зробити лстівку, привітальну листівку, жінці. Не просто жінці, а жінці, яка знається на моді, має витончений смак, має у всіх починаннях успіх і від того всього є щасливою. Для такої жінки я робила цю листівку. Жовтий колір є, але я намагалась його спастелити чи що?! Ну, якось так зробити не надто яскравим за допомогою використання ріних пастельних відтінків паперу та стрічки, мережива та пастельних квіточок з напівперлинками. Напис додала змістовий "Будь щасливою...", а повз рядки хочеться, щоб читалось, тобто залишайся такою як є і будь неймовірно щасливою. :)
Ось такою вийшла в мене ця листівка. Вечірнє світло викривлює кольори, але не встигала. Пізніше сфоткаю вдень і покажу вам її по-іншому.
Ось такою вона виявилась вранці.

 Не знаю чи вдало все зробила і чи правильно завдання виконала, але така жінка є. Вона існує. :) І я за неї дуже рада. :) Дякую, що завітали. :)

5 коментарів:

  1. Гарна листівочка!!!! І удачі в завданнях!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, дівчатка. Але в завданні...
    Головне, треба бути щасливою.

    ВідповістиВидалити
  3. чудова листівка, тепла і душевна! а щастя... воно ж завжди поруч, головне добре його розгледіти і зрозуміти))) і жити теперішнім, а не в спогадах чи мріях)))

    ВідповістиВидалити