неділю, 13 травня 2012 р.

Дитяча...Хлопчача

Привіт, мої любі!
Вітряного травневого дня пишу вам про здобутки не менш жаркого, ніж сьогодні вітряного, попереднього дня. Розповім вам передісторію. У садочку в моєї доні є друг, так-так, саме так вона називає одного хлопчика :). Ми товаришуємо з його мамою в межах БК, але знайомі з лав магістратури. Так от Назар став для Миросі другом, при чому не просто слово, але якісь поняття елементарної дружби чи-то пак гри трирічних дітей там закладені. :)  Ось тут моя Бджілка з Жуком на тематичному занятті до Маминого свята. :)
У друга Жука 17 травня День народження- цілих три роки! І коли я запитала доні чи вона знає про День народження друга, то вона запитала-а що ми подаруємо? Найпершою частиною того подарунку в мене народилась листівка ось така.

Це її вигляд при різних ракурсах світла. У формі подарунка і має усі елементи бажаного в цьому віці-техніку! :)
Напевно, я чинила некоректно, коли ніколи не вказувала матеріали: але я весь час забуваю назву набору паперу з якого беру листочки. Ось так трапилось і цього разу: зірковий папір із хлопчачого набору забутого мною, але ненавмисне виробника, голубо-бузковий папір теж забутого, вирубки від Світланки у формі зірок, капронова стрічка, марбзли від Тацуні, карточка із німецькомовного набору, підвіска платикова зірка, основа - акварельний папір, використала перманентні  чорнила g studio, авкарельні олівці. Ось і весь набір матеріалів. А ще заклала тепло рук і побажання здійснення мрій зорепадом. :)
Дякую мої любі. що читатаєте. :)

4 коментарі:

  1. Валюш, яка твоя Бджілочка красунечка )) і така сУрйозна поруч з кавалером ))) Справжня леді )))
    і листівка гарна вийшла, кавалеру обов"язково буде до вподоби;)

    ВідповістиВидалити
  2. Донечка красунечка!!!!!!!!!!!!!!!
    І листівка дуже гарна!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. які милі комашки!)))
    А литсівка дуже цікава - подарунок, на якому натяк, що у подарунку))))

    ВідповістиВидалити