понеділок, 19 березня 2012 р.

Початок весни

Реально весна почала приходити до нас вчорашнім сонечком та весеим таненям снігів. :) У нас зі снігом особлива ситуація-тут його було ще ну дуже багато. Просто живемо ми в таком своєрідно замкненому райончику. Вдаючись в історію, цей райончик називався "авіамістечко". Правда, й по сьогодні оця своєрідна назва збереглась, хоч і без зовнішніх атрибутів колишньої авіаційності. Колись це була закрита частинка міста-тут є все- і школа, і садочки, і усі потрібні магазини-базарчик та інші "надобності" життя. Чи варто говорити, що тут нема великої магістральної дороги і автотранспортом не загружено, то й сніжок собі спокійнесенько лежить і загорає на сонечку. Чому загорає спитаєте? Бо уже утворились такі своєрідні коржі із снігу та льоду, яких підтримує холодок із землі. відчувається, що оці островкище довгенько будуть "милувати" око.
А вчора я вперше побачила весну та її прихід. Ідучи повз один будинок я побачила перші сходи тюльпанів! Справжніх перших тюльпанів! Це для мене було великим дивом, бо сніги очі милували,а тут так раптом- і є перші сходи. Класно ж, правда?
Хочу на ваш розсуд виставити дві мої весняні роботи. Можливо, трохи  незовсім звичні, а може й запрості, але вони є-значить, мають право на існування й у моєму віртуальному домі. :)
Вітаю вас ще раз з весною!:)
П.С. Цей пост писався 2 дні, тому слова "вчора" вважати "позавчора", так само і слова "сьогодні" . ) Бачите, яка я писака.;)
 Ось така майже літня і весняно-метеликово-зелена. :)

 А ще із останньою листівкою хочу взяти участь у скетчі №15 від Арт-клубу. Шпаківня. Ось таким є моє вирішення ось цього скетчу. 
Дякую, що завітали. :)

5 коментарів:

  1. Чудове весняне вирішення скетчу:) Дякую за участь у завданні від АртКлубу Шпаківні

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за відгук. Хоч трохи сподобалось. :)

    ВідповістиВидалити
  3. О, в першій листівочці побачила знайомий папірчик. В мене така ціла колекція) все ніяк не найду де б його використати, попробую проліфтити твою листівочку)))

    До речі, в мене адреса блогу змінилася і тепер я ось тут
    http://skrapbooking-by-natali.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  4. Очень прошу)) Напиши мне на почту свой адрес на русском языке, а то половину не могу понять и напишу что-нибудь не то, хорошо? А то не могу послать тебе АТС никак... Жду))

    ВідповістиВидалити