понеділок, 3 жовтня 2011 р.

Просто поговорити.

Просто поговорити. Просто захотілось поговорити, може самій із собою, але як то кажуть, думки десь викладаені обов"язково мають матеріалізуватися. :) Сьогодні підкупила мережива і трошки ще дечого, а от з папером гарно тугенько у нас. Запитала у баришеньки-продавчині таким паперовим крамом, то сказала, що буде в кінці наступного тижня-листочок глітерованого паперу для "скрабу"(слово оригінала, тобто баришеньки) вартуватиме в районі 13 грн. Це нормальна ціна чи як?
Тепер про інше-мені, просто напросто треба критика і підтримка. Ну як розвиватись, коли ніхто не порадить і тицьне носом у помилки? Є в мене одна гарна дівчинка-порадниця, яле зараз вона заклопотана і мало пише критики. А вона ж мені треба! Ну як без неї жити? Це як "чорний цензор" на захисті, це як суворий керівник, який тебе завжди штовхає-іноді не збагнеш куди, а в результаті виявляється. що оті поштовхи були тільки вперед. Нехай і не розуміючи, інтуїтивно йшла, але ж побачила пізніше, що вперед.
Прошу критики, як пишуть іноді на сайтах "конструктивної". Вдячна всім, хто загляне сюди. :)

6 коментарів:

  1. Ти молодчинка,головне-це мати бажання працювати!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Сонце, багато критики тобі можуть дати:
    1. Хто не сприймає такої творчості і тому буде критикувати.
    2. Кому муляєш око ти...
    3.Хто має корону і возомніл себе царьком.

    Будь-яка творча людина поважає творчість інших. Не забуваймо, що скільки людей - стільки й думок.
    2 квіточки і листочок ти використаєш саме так, а я інакше. А третя майстриня ще інакше. То яка критика?

    ВідповістиВидалити
  3. А іще. Якщо що - я тобі скажу зауваження ;)

    ВідповістиВидалити
  4. Як на мене - 13 грн за аркур глутерованого паперу - трішки дорогувато.

    На рахунок критики - трохи боюсь критикувати, бо в самої, як то кажуть "молоко на губах не обсохло", але як би я зробила те чи інше, можу сказати)

    ВідповістиВидалити
  5. Я дуже болісно сприймаю критику, але вже навчилась її спрймати! Не можу критикувати когось, мені завжди шкода людської праці! для мене скрап - це не визначені рамками правила, а політ фантазії! А фантазія у кожного різна, ак як і можливості! Бо дехто може купити собі матеріалів на 1000 грн, припустимо, а дехто на 100, чи менше... і що, рахувати такі роботи різними тільки через матеріали? Я не можу.

    ВідповістиВидалити
  6. Дівчатка, дякую за ваші коментарі. Критика повинна бути конструктивною, тоді не образливо, як на мене. А коли вона зовсім відсутня, то народжуються оті "царьки", критика особисто мені допомагає переглядати речі. Чому прошу від вас її? Бо певний напрям чи стиль робти завжди має свої рамки, от хочу знати чи не перейшла я їх. :)
    Мені приємно з вами спілкуватись, дякую. :)

    ВідповістиВидалити