пʼятницю, 1 лютого 2013 р.

З Днем народження... чи перша спроба. :)

Привіт усім читачам та й просто перехожому люду. :)
Давненько нічого не виставляла, часу не мала.Тепер із роботою лише іноді можеш присвятити хвильку улюбленому до щему заняттю. :)
Але вас, мої любі, читаю. бачу наскільки усі виросли у своїх вміннях та мастерності, а які речі новітні з"явились, що шок, приємний шок.
Сьогодні хочу показати вам свою першу шоколадницю. :) Коробочку для шоколаду. Першу, в дечому недолугу і з підручного матеріалу, але корисну і в плані досвіду і ужитку. А ще скажу одну річ, може, й нескромно з мого боку, сподобалась вона власниці. бо вже доня подарувала. :)
Отож, приймайте на свій розсуд. :)
Як ажуть, ан фас :)
Щоб мали уявлення про товщину
А тпере покажу вам серединку, ну із наповненням. Бачу, що папір основи не надто щільний. тому й окремі вигини є. А щоб порадили ви тут вдосконалити, змінити. Буду дуже вдячна за допомогу. :)
Натяк на вміст

Ну і наповнена моя коробочка шоколадом :)

















Окрема подяка Наталці, від якої метеликів минулого року прилетіло скільки. що й досі пурхають в моїх роботах. :) А ще Іринка надіслала мені суперцукерочку з вирубками та тисненим папером, за яку не подякувати, то втрати совість. :) дівчатка, дива існують і добрі люди також. тільки вірити у все це треба. :)
Люблю вас усіх-ви надихаєте і милуєте око та тішите серце.
Цьомчики, як метелики. :)

2 коментарі:

  1. А я шось думаю, давненько Пташечки не видно.. ну прийшла таки весна, і сподіваємось бачити Тебе частіше! Побільше створюй таких чарівних дужевних витворів.. і не важливо з якого матеріалу вони зроблені, головне усмішка того, хто отримує! А Ти отримуєш естафету)) http://madebyvalentynka.blogspot.com/2013/04/blog-post.html

    ВідповістиВидалити