вівторок, 29 травня 2012 р.

Будь щасливою...

Привіт, мої любі!
Нещодавно, а точніше сьогодні останній день подання, у скетчах стартував один досить цікавий скетч. Правда ж, тут фантазія може тааак розгулятись, а ще такі надихаючі роботи дизайнерів, що не можна пройти мимо і нічого не сотворити. :) А ще в одному ну дуже цікавому челендж-блозі Свободное творчество 21 травня розпочалось завдання "Право вибору". де можна обирати. на власний розсуд, діагональ, або ж вертикаль. Я обрала вертикаль, де обов"язковими елементами є, ну тепер самі гляньте...

 Так от мені чомусь захотілось зробити лстівку, привітальну листівку, жінці. Не просто жінці, а жінці, яка знається на моді, має витончений смак, має у всіх починаннях успіх і від того всього є щасливою. Для такої жінки я робила цю листівку. Жовтий колір є, але я намагалась його спастелити чи що?! Ну, якось так зробити не надто яскравим за допомогою використання ріних пастельних відтінків паперу та стрічки, мережива та пастельних квіточок з напівперлинками. Напис додала змістовий "Будь щасливою...", а повз рядки хочеться, щоб читалось, тобто залишайся такою як є і будь неймовірно щасливою. :)
Ось такою вийшла в мене ця листівка. Вечірнє світло викривлює кольори, але не встигала. Пізніше сфоткаю вдень і покажу вам її по-іншому.
Ось такою вона виявилась вранці.

 Не знаю чи вдало все зробила і чи правильно завдання виконала, але така жінка є. Вона існує. :) І я за неї дуже рада. :) Дякую, що завітали. :)

суботу, 26 травня 2012 р.

Чергова цукерка від мега-майстрині!

Є в просторах блогожиття ,можливо, з 10-к майстринь, чия творчість мені подобається беззаперечно вся. Подобається вона глибиною задумки і складністю виконання, а ще це прекрасні люди, хоч реально їх і не знаю, проте чи може погана людина творити красу? :)
Так от однією із майстринь з глибиною змісту є всім вам вже давно відома tanya-flower. До всесвітнього Дня захисту дітей Тетянка розігрує супер класну цукерку.

Нехай мені поталанить!
Дякую всім, хто завітав!

четвер, 24 травня 2012 р.

Мрії

Ось так трохи по-дитячому, можлив, й не зовсім зрозуміло, але без чергових спроб скрапу, я до вас на розмову. Думаю, що всі добре знають прикмету, що коли вишивати будинок, то вишите хрестиком може матеріалізуватися. Так от. в одному дружньому блозі я побачила цукерочку від однієї майстрині Иштар, яка розігрує пару наборів будиночків таких прикольних. захотілось взяти участь, а ще пзніше захотілось показати вам будиночок, який я мала вишити на подарунок до Дня народження чоловіковій мамі. Оскільки вишивальниця з мене не дуже тямуща і проворна, то вишила я його не на 23.01, а наабааагаато пізніше. в квітні вишивка була завершена. от порадьте, що з нею робити-оформити і подарувати тепер, залишити собі, оформити і чекати наступного Дня народження? Буду дуже вдячною за поради. А тепер сама вишивка, називається "Зима".

Бісова програма знову не дала змоги відредагувати фото. Ось таким мав бути подарунок.
Чудового вам настрою та всього найкращого!
 Дякую, що завітали. :)

неділю, 13 травня 2012 р.

Дитяча...Хлопчача

Привіт, мої любі!
Вітряного травневого дня пишу вам про здобутки не менш жаркого, ніж сьогодні вітряного, попереднього дня. Розповім вам передісторію. У садочку в моєї доні є друг, так-так, саме так вона називає одного хлопчика :). Ми товаришуємо з його мамою в межах БК, але знайомі з лав магістратури. Так от Назар став для Миросі другом, при чому не просто слово, але якісь поняття елементарної дружби чи-то пак гри трирічних дітей там закладені. :)  Ось тут моя Бджілка з Жуком на тематичному занятті до Маминого свята. :)
У друга Жука 17 травня День народження- цілих три роки! І коли я запитала доні чи вона знає про День народження друга, то вона запитала-а що ми подаруємо? Найпершою частиною того подарунку в мене народилась листівка ось така.

Це її вигляд при різних ракурсах світла. У формі подарунка і має усі елементи бажаного в цьому віці-техніку! :)
Напевно, я чинила некоректно, коли ніколи не вказувала матеріали: але я весь час забуваю назву набору паперу з якого беру листочки. Ось так трапилось і цього разу: зірковий папір із хлопчачого набору забутого мною, але ненавмисне виробника, голубо-бузковий папір теж забутого, вирубки від Світланки у формі зірок, капронова стрічка, марбзли від Тацуні, карточка із німецькомовного набору, підвіска платикова зірка, основа - акварельний папір, використала перманентні  чорнила g studio, авкарельні олівці. Ось і весь набір матеріалів. А ще заклала тепло рук і побажання здійснення мрій зорепадом. :)
Дякую мої любі. що читатаєте. :)

четвер, 10 травня 2012 р.

Експрес-карамелька

А ви чули про таку? Я вперше, а розіграє талановата майстриня Мар"янка. Гарного насиченого кольору, плюс там скільки прибамбасів для любителів блокнотів. :) А ви самі подивіться і переконаєтесь. :)
 Зайдіть в її блог, якщо ще, може, хто не був, будете враженими усім, що побачите. :)

вівторок, 8 травня 2012 р.

Звіт по АТС-халява :)

Привіт, мої любі!
Якось так вийшло, що я ну не такий вже частий гість( якби хотілося) у своєму куточку для душі. Але, коли заходжу, то приводи для цього маю приємні. :)

  Не так давно( а виявилось у березні місяці ) я встигла вихопити АТС-халяву, що розігрується у АРТ-клубі(шпаківні). Дизайнером цієї АТС є талановита дівчинка Аліна. А ось така АТС символізувала таку очікувану весну! Правда ж ця АТС-ка кльова? :)
А прийшла вона мені в суботу, прийшла не одна, а з подарунками. Подивіться. на всю цю красу. )))


А ще окреме спасибі майстрині за ось цю пташечку. Мені здається, що цей подарунок ну дуже вже під мік нік підходить чи не так?! ;)
 А ще зауважу, що прийшов цей подарунок із сусідньої РФ.

Вибачте, за якість фото. Починається, напевно, сезон дощів, бо небо хмарне не допомагає створити нормальне фото.
Дякую усіх хто зайшов до мене і не забувся!
Люблю вас!

пʼятницю, 4 травня 2012 р.

Цукерочка

Є один цікавий блог, який носить назву good hobby. Так от творча майстерня його розігрує пресмачну цукерку, яка не може не зацікавити справжнього скрапера, або й просто любителя поскрапити. Ви тільки погляньте на ось цю смакоту.
Я бажаю успіху всім, хто зацікавиться цим скарбом. :) Собі теж бажаю поласувати таким чудом. :)