суботу, 28 квітня 2012 р.

Чоловіча ювілейна, але не зовсім...:)

Привіт, мої любі читачі.
листівка  без підпису
Сьогодні представити вам листівку, але не зовсім звичну. Листівку ювілейну, але й не зрозумієш, що саме ювілей. Пояснюю чому:  найперше, просили зі змістом, по-друге, цікаво, а по-третє, чоловікові 60 літ. Як ви думаєте, що означають ці 60 років для життя мужчини, а особливо, начальника. Пояснюю, що вони означають у моїй уяві: 60-це певний рубіж, який визначає-чого вартував у перші 60 років. Перші 60 років певне накопичення капіталу, за який або соромно, або несоромно. Капіталу не лише матеріального, а морального, душевного.
Ось такий тег в карманчику з паспортом
У більшості чоловіків цього віку вже виросли діти і мають свої сім"ї, мають свій власний шлях та стиль життя. Тому таким чоловікам часто кажуть, що вони посадили дерево, побудували будинок, народили і виростили сина, пора починати життя для себе, або простіше у власне задоволення. А з чого починається життя для себе? У більшості-з подорожей та переоцінки вже набутих вражень від попередніх.
 Тому, ласкаво запрошую у другі 60!(Ідейку мені підкинув черговий скетч від скетчів!)Адже, life is good чи не так?! :)

зворіт листівки
Я думаю, що згадка про ювілей буде просто лишньою. А що думаєте про це ви? 
Поділіться своїми враженнями. Я сподіваюсь, що комусь-таки сподобаться.
Дякую, що дочитали мої домисли та подивились листівку.


вівторок, 24 квітня 2012 р.

Листівка для мадам

Привіт, мої хороші і добрі, мої читачі!
Хочу показати вам одну річ, листівочку. Розташування мені підказав  скетч від sasya-sketches. Вона в мене не дуже звичайна як для мене, бо купа рожевого + метелики і знову-таки рожеві троянди. :) Але робила я її для однієї мадам, яка ну просто фанатіє від таких кольорів і метеликів. Не повірете. Їй не 15-18 років, а справді мадам бальзаківського, а, може, й постбальзаківського віку. Просто тримає себе у формі, одягається по-модньому і має купу всіляких модніх штучок! Так от для жіночки 63-х років зваялась така листівка. Скажу чесно, подарована була вчора, сподобалось. :)
Подивіться її в двох варіантах освітлення. Освітлення вранішнє до 7-годинне, тому ще видно промінчики, які певним чином ділять колір листочків.












Дякую вам, ПЧьолки мої(перше слово каже моя доня з мультика підчерпнула ;)), що ви в мене є, а також дякую всім, хто дочитав цей пост до кінця. :)
Вдалого та творчого усім тижня!

середу, 18 квітня 2012 р.

Якось був День народження.... :)

Нещодавно я відсвяткувала свій енний День народження. Чомусь відразу пригадується дитяче свято із особливим запахом та особливим сподіванням чогось таааккого. Не знаю, наринуло. :) А цього року, навіть, весна не розпочинається. :) Але мова не про те.
Одна чудова дівчинка-майстринька  зробила такий класнючий сюрприз. я, навіть, не здогадувалась, що таке можливо, чесно. Просто знала, що в честь Дня птахів та завдяяки моєму ніку вона сюрприз приготувала. А от поєднати ці дві події, напевно, мій глузд не дозволив. Ось так-то. Але подивіться скільки скарбів та приємностей я отримала! Насамперед вибачаюсь перед усіма, хто побачить фото, не можу відредагувати. Зависла програма і все.... :(
Правда ж, класні подарунки? Дякую тобі, Аліночко, щиро і з неймовірною радістю!
Щодо якісних фото, то можете подивитись на них у Алінчиному бложику, там набагато видніше і гарніше, ніж у мене. :)
Гарно всім тижня, точніше його завершення. :)
Міцно всіх обіймаю і цьомаю.

четвер, 12 квітня 2012 р.

Конфетка!

Скрап-фантазіїрозіграють ну прям смачнющу цукерочку, набір паперу, про який я, відверто вам кажу, що мрію. Нехай здійсняться всі бажання!
Ви тільки гляньте на неї. 

понеділок, 9 квітня 2012 р.

Ось так, знову по-робочому :)

Вчора було велике свято, як у східних, так і у західних християн. Так, як я православна, то вітаю вас із початком "Білого" тижня. А також зичу вам здоров"я, творчого натхнення в честь неділі вербної, неділі цілющої. ось так намудрувала. Але хотіла привітати вас із святами та розповісти одне повір"я. Всі добре знають, що вербної неділі святять гілочки верби(у тепліших країнах освячуються гілочки пальми). А от українці, вони -то народ винахідливий і цікавий, для оберегу господині пекли булочки у вигляді вербових котиків. Такими булочками пригощали і все сімейство, і, навіть, домашнім тваринам давали по такій булочці, щоб усі здоровими та удачливими були.
так от принесла я у свій віртуальний будиночок і часточку котиків. :) Ось такою в мене виявилась перша великодня листівка. Бачу, що трішки невдале використання чорнил і ще деякі огріхи. Але дуже вже мені сподобалась картинка. :)
 А ще я з цією роботою хочу взяти участь у завданні від  блогу океан идей, а саме у завданні как в книге. Полюбився мені свого часу пан Пікуль зі своїм романом "Словом и делом". Коротенько розкажу: історичний роман про царську Росію часів Анни Іоанівни. А коли царська-значить і церква верхи правила. ну така асоціація в мене. А ще найбільше, хоча й не стосується свята Воскресіння, але з роману запам"яталось: "несли люди прості хто що міг чиновничку на селі, хабар. А несли хоч  би й за те, щоб папір написав якийсь, щоб далі піти." Так що хабарництво не викорінити нам. ну ніяк. Але щодо свята і його втілення у моїй листівці, то це те. що саме із Анною Іоанівною пов"язувалось світле майбуття імперії, шлях відмінний від попереднього. При чому вірили всі від малого до старого, від простого до державного мужа.
 Вибачайте, коли що не так. :)

Гарного та чудового тижня вам! З великим початком неділі!

вівторок, 3 квітня 2012 р.

щоб пам"ятати

Ось так по-робочому назву цей пост. Нещодавно проситала одну цікаву статтю щодо скрапу, скоріше огляд для початківців. :)
Для вас, я не думаю, що буде новим ім"я Євгеніїї Петцер. Вона, як на мене, мега-дизайнер і супер стильний майстер. Нещодавно вона зробила огляд для початківців- про папір, стиль, композицію. Там небагато слів, але які змістовні. Після прочитаного я, чесно кажучи, боюсь за щось братись. Постійно роздумую а чи не буде це простою аплікацією?! Ось так зробила, щоб запам"ятати собі на майбутнє, але кому цікаво можете глянути ось тут. Я задумалась, а хто зі мною ще? :)
Вдалого і плодючого вам тижня!