суботу, 31 березня 2012 р.

Хочу ще!!!!

Я сьогодні стала однією із власниць смачної цукерочки від мастрині із Сибіру Надійки. Дівчатка, загляньте до неї на сторінку там класно, мене особисто полонили її блокноти.
Але як кажуть, солодкого багато не буває. Тому хо-чу ЩЕ!





Для вас усіх відомим є один чудовий скрап-магазин та його не менш класна майстерня. там не тільки можна придбати гарнющої всячини, а й  надихнутись. Так от до 1  квітня вони розігрують таку потрібну. таку смачну цукерку. Ви тільки гляньте на неї! Аххх...якби повезло. :)

понеділок, 19 березня 2012 р.

Початок весни

Реально весна почала приходити до нас вчорашнім сонечком та весеим таненям снігів. :) У нас зі снігом особлива ситуація-тут його було ще ну дуже багато. Просто живемо ми в таком своєрідно замкненому райончику. Вдаючись в історію, цей райончик називався "авіамістечко". Правда, й по сьогодні оця своєрідна назва збереглась, хоч і без зовнішніх атрибутів колишньої авіаційності. Колись це була закрита частинка міста-тут є все- і школа, і садочки, і усі потрібні магазини-базарчик та інші "надобності" життя. Чи варто говорити, що тут нема великої магістральної дороги і автотранспортом не загружено, то й сніжок собі спокійнесенько лежить і загорає на сонечку. Чому загорає спитаєте? Бо уже утворились такі своєрідні коржі із снігу та льоду, яких підтримує холодок із землі. відчувається, що оці островкище довгенько будуть "милувати" око.
А вчора я вперше побачила весну та її прихід. Ідучи повз один будинок я побачила перші сходи тюльпанів! Справжніх перших тюльпанів! Це для мене було великим дивом, бо сніги очі милували,а тут так раптом- і є перші сходи. Класно ж, правда?
Хочу на ваш розсуд виставити дві мої весняні роботи. Можливо, трохи  незовсім звичні, а може й запрості, але вони є-значить, мають право на існування й у моєму віртуальному домі. :)
Вітаю вас ще раз з весною!:)
П.С. Цей пост писався 2 дні, тому слова "вчора" вважати "позавчора", так само і слова "сьогодні" . ) Бачите, яка я писака.;)
 Ось така майже літня і весняно-метеликово-зелена. :)

 А ще із останньою листівкою хочу взяти участь у скетчі №15 від Арт-клубу. Шпаківня. Ось таким є моє вирішення ось цього скетчу. 
Дякую, що завітали. :)

середу, 14 березня 2012 р.

Я вас ще не вітала зі святом Весни і Жінки?

Не вітала, вітала тільки з першим днем весни. А зараз хочу привітати і передати Алінчину нагороду усім моїм ПЧ, а також усім хто радіє приходу цього свята Жінки, радості і творчості. :) Чому творчості, бо коли людина Жінка, то вона апріорі не може бути не творчою. У будь-якому аспекті своєї життєдіяльності, але творча крихітка присутня завжди. Так, що усі мої дорогі читачі і просто любі мої перехожі, коли хочете, то забирайте цю радість і даруйте її іншим. Адже Весна-це ніжність, це любов, це творчість і головне-Весна-це Жінка, любіть її і творіть! Мегатворчої і мегапозитивної вам Весни!

вівторок, 13 березня 2012 р.

Привіт, я до вас із купою фото та емоцій, хоч і в робочу годину. ;)

Знову я до вас як то кажуть "попозже", але з купою фото. Ось таку листівочку для свого тата робила в садочку моя донечка. :) Звісно, що все за шаблоном і так як і у інших діток, але початки власної роботи вже є. :) Дитинка на такому фото трішки не вийшла, бо якось так цікаво фотографували в садочку, напевно, що камерою з телефону. :) Але, що то наша доня-видно і татові перша доньчина листівка приємна. :)
А тепер про власні "поробки". Ось такими "ліліє-нарцисами" ми вітали наших виховательок та їх помічницю із святом Весни та Жінки. Скажу, що майстер світ-дизайну з мене не дуже, проте такий солодкий сюрприз для жінок був неочікуваним та приємним. 
Тепер розповім вам про свої пригоди із цими ліліє-нарцисами. Знайшла я в просторах інтернету МК по виготовленню цих провісників весни із грядки, чомусь саме нарцисів мені захотілось-не крокусів, не тюльпанів, а їх і жовтих. Білі нарциси мені чомусь завжди асоціюються із травнем, а особливо 1 та 9. Тепер повернемось до світі-дизайну. Зробила все так як пише автор МК: і полоски, і кількість пелюсток, і все-все так, окрім одного-замість квіткової гофри взяла звичайну і ось таке отримала.



Дарували ми, а точніше доця, по три чудо-квітки і замотані, загорнені пакувальним зеленим папером для контрасту. :) Кожен букетик прикрашали золотистим бантиком із сонечком. Маленька таємниця, бедрик був із натяком, група у нас називається "Сонечко".
Але як каже народ, а я повторюсь, вміла готувати та не вміла подавати. Не сфотографувала його все окремо. Якось вийшло все вкупі, 9 загорнених квіток в одній бокало-вазі. Просто фото робилось вранці-рано перед самим виходом, а сніг за вікном став підсвітлюючим фоном. Коротше, повторю тут я нашого першого Президента, маємо те, що маємо.


А тепер про отримані подарунки. Вчора отримала я свій подарунок із одного гарного міста від однієї чудовезної мастрині! Як співає моя доця, "талям-пам-пам, талям-пам-пам"! Фото в студію!

Ось такий красунчик Кука, ангел снів, є тепер у нас. Всі, напевно, пам"ятають про оті пелюшки від вітчизняного виробника, що є фоном для нашого сплюшка? ;) Недарма таким фото зроблено, то все речі моєї доні. Ось так. Так, що,Тацунька, наша щедра дарувальнице, ти вгодила нам на всі 100%, ні на всі 1000%! Дівчатка, подивіться, які тільки чудеса вона творить.
Аще багато подаруночків отримала від Тетянки ще і я. Подивіться, яка тільки краса і смакота! Таких подарункових цукерок я ще ніде не зустрічала, а солоденьке я люблю, ой як люблю. Так що, Танюшечка, дякую тобі і цьомаю багато-разів. :)

П.С. любі мої читачі і віртуальні друзі, я читала всі ваші записи і бачила всі ті нагороди, які дарували мені. За все вам щиро дякую і чесно обіцяю все позабирати та пороздаровувати іншим. Я вас всіх люблю, просто не завжди маю змогу вам про це написати і засвідчити свою повагу та любов. Але обіцяюсь виправитись.

пʼятницю, 2 березня 2012 р.

Прийди, весно, з радістю!

Привіт, дівчатка. Рідка я тут гостя, навіть, у своєму віртуальному домі. Шкода.
Але я хочу вас привітати із календарним початком весни. прийшла до нас весна із сніжним подихом та льодовим поступом. Але ж.... А небо-то голубесеньке і вище! А сонечко-то радесеньке і веселе, хоч не частий гость. Пам"ятаєте, як у дитинстві ми пісеньку співали:
"Прийди, весно, 
з радістю, з великою милістю..."?
Весна-пора надій, здійснення мрій та сподівань. Отож бажаю вам здійснення всього-всього найпотаємнішого і мегатворчих злетів та меганатхнення. Здійснення сьогоднішніх бажань та завтрашніх планів, постійного мрійництва.  А я, в свою чергу, сподіваюсь, що викладатиму тут частіше свої доробки.