вівторок, 13 березня 2012 р.

Привіт, я до вас із купою фото та емоцій, хоч і в робочу годину. ;)

Знову я до вас як то кажуть "попозже", але з купою фото. Ось таку листівочку для свого тата робила в садочку моя донечка. :) Звісно, що все за шаблоном і так як і у інших діток, але початки власної роботи вже є. :) Дитинка на такому фото трішки не вийшла, бо якось так цікаво фотографували в садочку, напевно, що камерою з телефону. :) Але, що то наша доня-видно і татові перша доньчина листівка приємна. :)
А тепер про власні "поробки". Ось такими "ліліє-нарцисами" ми вітали наших виховательок та їх помічницю із святом Весни та Жінки. Скажу, що майстер світ-дизайну з мене не дуже, проте такий солодкий сюрприз для жінок був неочікуваним та приємним. 
Тепер розповім вам про свої пригоди із цими ліліє-нарцисами. Знайшла я в просторах інтернету МК по виготовленню цих провісників весни із грядки, чомусь саме нарцисів мені захотілось-не крокусів, не тюльпанів, а їх і жовтих. Білі нарциси мені чомусь завжди асоціюються із травнем, а особливо 1 та 9. Тепер повернемось до світі-дизайну. Зробила все так як пише автор МК: і полоски, і кількість пелюсток, і все-все так, окрім одного-замість квіткової гофри взяла звичайну і ось таке отримала.



Дарували ми, а точніше доця, по три чудо-квітки і замотані, загорнені пакувальним зеленим папером для контрасту. :) Кожен букетик прикрашали золотистим бантиком із сонечком. Маленька таємниця, бедрик був із натяком, група у нас називається "Сонечко".
Але як каже народ, а я повторюсь, вміла готувати та не вміла подавати. Не сфотографувала його все окремо. Якось вийшло все вкупі, 9 загорнених квіток в одній бокало-вазі. Просто фото робилось вранці-рано перед самим виходом, а сніг за вікном став підсвітлюючим фоном. Коротше, повторю тут я нашого першого Президента, маємо те, що маємо.


А тепер про отримані подарунки. Вчора отримала я свій подарунок із одного гарного міста від однієї чудовезної мастрині! Як співає моя доця, "талям-пам-пам, талям-пам-пам"! Фото в студію!

Ось такий красунчик Кука, ангел снів, є тепер у нас. Всі, напевно, пам"ятають про оті пелюшки від вітчизняного виробника, що є фоном для нашого сплюшка? ;) Недарма таким фото зроблено, то все речі моєї доні. Ось так. Так, що,Тацунька, наша щедра дарувальнице, ти вгодила нам на всі 100%, ні на всі 1000%! Дівчатка, подивіться, які тільки чудеса вона творить.
Аще багато подаруночків отримала від Тетянки ще і я. Подивіться, яка тільки краса і смакота! Таких подарункових цукерок я ще ніде не зустрічала, а солоденьке я люблю, ой як люблю. Так що, Танюшечка, дякую тобі і цьомаю багато-разів. :)

П.С. любі мої читачі і віртуальні друзі, я читала всі ваші записи і бачила всі ті нагороди, які дарували мені. За все вам щиро дякую і чесно обіцяю все позабирати та пороздаровувати іншим. Я вас всіх люблю, просто не завжди маю змогу вам про це написати і засвідчити свою повагу та любов. Але обіцяюсь виправитись.

3 коментарі:

  1. Який позитивний та яскравий пост!!! Які красиві роботи!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. скільки всього!! Доця молодець, квіточки просто супер.. і подарунки.. класний ангелик.. я собі вчора таку викрійку роздрукувала))

    ВідповістиВидалити