середу, 30 листопада 2011 р.

Спроба №2. Продовження

Привіт, мої хороші!
Сьогодні я до вас із продовженням попередньої теми. :) Так-так, покажу, так сказати, "внутрєності" свого блокнотика. Може, трохи і розчарую вас ними. Але такими вони вже є і цього не зміниш. :) Як кажуть, приймай мене таким, як я є. ;) Ну що ж почнемо?!
Сам блокнот складається із трьох частин, зшитих аркушів паперу, розділених пластиковими сторінками і скріплені ці три частини між собою ще й кільцями, як кажуть наші сусіди "для пущей надёжности" :) А мало що?
Отже, розділ перший "Твій час". Він призначений для різноманітних ділових записів. Якогось поточного планування, важливих нотаток і тому подібне.
Але майбутня господиня сама може визначити спосіб і зміст використання цієї частини. :) Ще хочу додати, що оскільки цей блокнто бере участь у завданні "Дарите женщине цветы", то усі пластикові розподілювачі прикрашені такими собі картинками із зображенням квітів і написи також хотілось зробити і стилі "журналінг", але бачу, що у мене ця спроба дуже закульгала, а точніше не вдалась. Маємо те, що маємо. :)

Розділ другий призначається для записів господиньчених мрій, бажань, задумок, того всього, що хочеться і потрібно детально описати, а потім тільки втілити в життя, "Твої мрії". :)Надіюсь, що такий дизайн для оформлення і опису мрій не тільки не зашкодить, а іноді навіть підштовхуватиме до створення і народження нових задумів. :)
Але похмура кіровоградська погода не дає змоги, навіть на балконі зробити вдале фото. :(

Розділ третій, завершальний, або скажімо у нашому випадку фінішний. :) Це симбіоз двох попередніх-тобто реально запланованого і реально омріяного, тобто підсумовуючий-"Твій вихід". Тут можна записувати не лише те, що вдалось і зробилось, а, навіть, деякі нотатки-висновки на майбутні  рази, що вдалось, а над чим треба попрацювати. :)
А взагалі-то цей записник господиня зможе використати на власний розсуд і записувати туди все, що захочеться і забажається. Адже життя триває і не дарма ж воно гуд.
Ось таким виявився мій записник. А вам дуже дякую за витримку і підтримку. Дякую, що завітали. Цьом-цьом.

пʼятницю, 25 листопада 2011 р.

Спроба №2

Привіт, мої любі та хороші!
Сьогодні, в американську "чорну п"ятницю", а в наш український чудовий кінець робочого тижня, покажу я вам результати моєї спроби №2. А це значить, що вас познайомлю із своїм другим блокнотиком. Таким він мені побачився. :) Може, комусь десь і щось буде не так, я з радістю почитаю ваші зауваження.

Отже, надихнули мене на його створення два творчих блога Арт Клуб зі своїм чудовим завданням Блокнотний бум та Свободное творчество із своїм не менш надихаючим тематичним завданням  Дарите женщине цветы . Вийшло в мене чи ні, вирішувати вам та суддям цих завдань, а скажу ось що-мене результат задовольнив, можливо, не настільки якби хотілось, але всеодно чомусь, дивлячись на нього, виникає усмішка і тепле якесь відчуття. :)

Отже, вперед дивитись!

Життя, то річ прекрасна, навіть, якщо здається, що вже все-тупик і виходу нема, навіть, якщо Ви вже не вірите у краще майбуття, воно не перестало бути прекрасним, а лише тимчасово втратило свої барви для Вас. Але обов"язково незабаром усі барви повернуться і Ви помітите яскравість будення.
Дякую за те,що зайшли. Цьом-цьом.

вівторок, 22 листопада 2011 р.

Флешмоб від Оксанки! :) "Асоціації"

Ось і я перейняла естафету флешмобу від Оксанки, в гру"Асоціації" побавитись вирішила. :)
Дитинство? Ні, скоріше очікування дива і прагнення святкового настрою у повітрі спонукали долучитись. :) Ну, хочеться-хочеться чогось для душі. ;)
Так от: слова від Оксанки-Зірочки:
1.Свято
2. Дощ
3. Щастя
4. Ностальгія
5. Дим
6. Весна
7. КОхання 

1.Свято-свято, чомусь найперше, що приходить в голову, то це Новий рік, зелена ялинка,ні радше сосна, запах хвої, тепле світло і щаслива та задоволена родина. Хіба це не щасливе свято? :)
2.Дощ-сірий, але теплий, літній, самотня дівчина під парасолькою, ховає свої сльози під дощем.Сіро-прозора картина. Якось так.
3.Щастя-донечка, самореалізація, чомусь ще щастя в мене асоціюється із літом і купою квітів, медово-свіжого аромату. Обов"язково тепле відчуття того запаху наповнює душу і зараз. Щаслива, напевно, все ж таки. :)
4.Ностальгія-молодість-юність, весна, березень-квітень, улюблена подружка і ніяких напрягів. :) Її дуже часто у мене викликають пісні Науса і "Город золотой" "Акваріума" :)
5.Дим-осінь, запах паленого листя, гіркуватий присмак виникає в роті при смакуванні цього слова.
6.Весна-початок нового етапу, пробудження природи і почуттів. Оновлення усього. Обов"язково, ніжнозелено-проліскова картина з"являється в уяві. День народження. :)
7.Кохання-чоловік.Романтика,квіти, приглушено-червоний колір оксамиту або троянд.Смак шоколаду-солодко-гіркуватий, смачний, пахучий і надихаючий. :)
Ось саме такі слова з"являються в уяві при читанні цих слів.
Дякую, Оксаночко, за привнесену теплоту у осінній вечір.
А хто хоче ще?

Привіт!

Привіт!Дівчатка,перше ніж почну писати запитаю вас ось про що- а як ви створюєте свої листівки? Ви спочатку детально обмірковуєте все до дріб"язку, а потім творите чи, навпаки, всі деталі майбутньої роботи приходять під час самого процесу створення?

Тепер розповім вам історію створення цієї листівки.Один творчий блог 48-скрап оголосив завдання "Натхнення музикою". Весь минулий тиждень у моїх думках вимальовувалась картинка новорічної листівки, надихалась я пісенькою різдвяною, приблизно тут такий текст We wish you a merry christmas. Чесно кажучи, я вперше так дооовго думала і таки довела до кінця заплановане. :) Ось що в мене з того вийшло.
Хочу вскочити в останній вагон із своєю листівкою до завдання "Натхнення музикою". ;)
Вибачте,за невдале фото. Просто сьогодні маленький ревізор вдома, то довелось поспіхом фотографувати. :)

понеділок, 21 листопада 2011 р.

Лінь, всепоглинаюча лінь...

Ех, дівчата, лише тут можу признатись і лише вам вперше говорю відкрито-я трохи ледачкувата. Трохи -це применшення. :) На одному батьківському форумі, звідки більшість майстринь переїхала у блогове життя ;), є одна матуся, якої нік так і звучить-Лінтьяйка. Напевно, це про мене також. Хочу трудитися акі пчела, хочу щось робити, а потім-бац-натхнення нема і ще чогось там. Правда ж, що ми завжди собі "відмазки" придумуємо, а потім свято у них віримо. :)
Так от наслідком моєї лінивої фантазії стала така листівочка. Простенька-простенька. Але... Ця листівка для хорошої людини, в якої минулої п"ятниці був День народження. В силу моїх декретних обставин ми спілкуємось мало, але хочу при нагоді цього тижня привітати. Тому хотілось якусь скромну, але зі смаком і натяком на День народження.
Як вам моя лінива листівочка? Що скажете про неї? :)



Дякую, що зайшли. Знову цьом-цьом.

Мої "в"язалки"

Як говорить назва мого блогу, то тут можна знайти все, що моя душа хоче і бажає, а також те, що роблять мої руки. :) Так от покажу вам вперше, мої хороші, мої в"язалки. Нещодавно вив"язала я доні жилеточку. Хотілось гарненьку, м"якеньку і щоб, як кіндер три в одному. ;)

Вийшло в нас ось що. Та ще й признаюсь, недорого вийшло. Один моточок ниток і улюблена жилеточка для доні! Ми тепер тільки в ній в садочок ходимо. :)

















Дякую, що завітали. Цьом-цьом.

вівторок, 15 листопада 2011 р.

Перша спроба...

Ось так пишу, як кажуть з пилу, з жару. Пишу у пізню пору,бо є два "але". Перше-це доня захотіла великої кількості того,що я вам покажу, а друге-це те,що вона тільки лягла спатки. :) Отже, ближче до діла. Я ніколи не брала в такому участі, двічі брала участь у завданнях, але провально. А сьогодні чомусь захотілось "поліфтингувати".:) Здогадались? ;)Так-так, покажу і я вам свою варіацію ліфтингу від Арт-клубу до ось цього фото. :)
від автора Natalia Valle.


А ось таким побачився мені той ліфтинг-як колись писала одна чудова дівчинка Надійка те,що відчувала душа. А чому саме це душа відчувала? Бо збираємось в садочку святкувати Новий рік також. :) 
Як кажуть, треба спробувати, щоб потім не жалкувати про втрачену можливість і хоча б просто набути досвіду. :)
Дякую всім хто завітав. Цьом-цьом. :)


четвер, 10 листопада 2011 р.

Теж хочу нових вражень

Нещодавно Оксанка в себе писала про кольори нового року. А мені от захотілось ялинкових кольорів і золотих. Чомусь так на душу лягла така кольорова гама, але знову є але. Як бачите, пробувала себе у витинанці. Зробила склеїла, а чогось не вистачає-чого? Як побачите саме ви чого саме не вистачає, поділіться-підкажіть.
Настрій для листівки такий-має даруватись дитині-підлітку-сироті для настрою впевненості і надії та має робочу назву "Щастя-це ти!"
А ще одне питання в мене є- дівчата, для участь в проекті "Невидимые дети" просто треба надіслати листівку за вказаною адресою чи як?
П.С.На листівці плями нема, побачила тільки тут.
Дякую, що ви зі мною. Цьом-цьом.


А тепер ось так я "вдосконалювала" своїх "хлопчиків". Чомусь саме така назва мені прийшла в голову, коли мала друкувати цей пост, тобто редагувати. Можу писати тільки вранці-вдень і пацювати тоді ж, бо моя доня-помічниця миттю конфісковує мої матеріали і кричить: "Мій!" Тому тільки тепер показую свої напрацювання.
Допомагайте не бійтесь, я ж вас люблю. :)
 Ось такі при сплаху і нижче від осіннього дня. Чомусь оті сніжинки рожевим відсвічують? А в реалі від заленого дають зеленуватий відтінок?!От так відтінила рамкою флаверсофтом, а потім ще й сніжинок з камінцями додала. Їх не забагато?
Дякую вам, що ви є. Цьом-цьом.

середу, 2 листопада 2011 р.

Happy Day

Ще один осінній день і ти розумієш, що він наближає цю осінь до кінця, не тільки цю осінь, а й цілий рік впевнено крокує до свого логічного завершення. Не вс ще звершилось, не все із запланованого збулось, але ж більшість-таки збулась! Це так прекрасно, коли мрії збуваються. Коли людин навколо щасливі та задоволені. Про що люблять найбільше мріяти люди: хто про щастя, хто про здоров"я, ну, а хто про гроші. Так-так, про них теж мріють. :) Але більшість людей мріяла, мріє і буде мріяти про подорожі, про приємні враження, які чекають тебе від тієї чи іншої мандрівки. Саме дух авантюризму наповнює нас перед самим початком подорожі, а от по її завершенню відчуваєш таку приємну насолоду втомою, втомою від побаченого-почутого-прожитого. Хіба оцей день не щасливий? :) Цьому дню присвячую свою листівку, яку й начеру "Happy Day".:)
традиційно два фото. Денне освітлення і зі спалахом.


А тепер до вас питання, мої майстриньки, як краще напис зробити 1)коричневим чи чорним?2) від руки чи надрукованим? Він має бути на тегові. Дуже вдячна за ваші поради.
Дякую, що завітали. Я вас люблю. Цьом-цьом.

вівторок, 1 листопада 2011 р.

Сьогодні день розпочався...щасливо!

Вже тепер моя цукерочка!
А чому щасливо? Бо після другого дня штурму Укрпошти(ну, невитримана я!), я-таки забрала свою цукерочку. :) Ням-ням. Дівчата, ота вся краса, яку ви вже бачила на фото-уже в мене! Ураааааа!
А ще в мене є листівки від Марини з побажаннями щирими та середечними!
Дуже вже дякую тобі, Маринко, за таку можливістьі таку цукерище.:)
Аще моїй удачі і рендому окреме дякую! :) Нехай і надалі не забувають про мене.
Дівчатка, вибачте, за такий словесний потік, просто емоції зашкалюють. :)
А тепер вибачте за якість фото-на вулиці похмуро, а моє освітлення не допомагає передати всю красу і гаму подарунку.
Дякую, що завітали і прочитали. Цьом-цьом, мої любі!
П.С. А ось і обіцяне невміюче фото. Дівчатка, фоткала на незаскленому балконі. Вибачте, що так. :)
Цьом-цьом. :)